perjantai 30. syyskuuta 2011

Pretty in blue

Heti alkuun anteeksipyynnöt pitkästä päivitystauosta! Neealla on pitänyt kiirettä lukion kanssa ja muutenkin joka päivälle on ollut kauheasti ohjelmaa. Tänään päästiin kuitenkin pitkästä aikaa vauvelia katsomaan. Martta meitä odotteli jo valmiiksi portilla kun saavuimme pihalle. Harjasimme ponin pikaisesti ja sovitimme uutta huopaa, jonka Juulia oli saanut siskoltaan. Olimme varmoja, että huopa olisi ollut liian suuri, mutta onneksi se osoittautui hyvän kokoiseksi!
Tänään meillä oli aikaa todella vähän, joten päätimme käydä nopeasti testaamassa tallin pihalle rakennettua kenttää. Emme ole varmoja olemmeko kentästä ennen maininneet, mutta joka tapauksessa sellainen on nyt tallin pihaan ilmestynyt. Aidat vielä puuttuvat mutta muuten alkaa näyttämään jo hyvältä.
Kentän pohja oli kamalan upottava ja raskas Martan mielestä joten päätimme käydä vielä kävelemässä lyhyen maastolenkin.
Martta oli selästä käsin todella kiltti ja rauhallinen ja muutenkin kulki oikein nätisti. Neealla heräsi shetlanninponivalmentajan vaistot ja valmentajana hän tietysti haluaa valmennettavansa näyttävän tyylikkäältä, niinpä Neea alkoi innoissaan suunnittelemaan sinisten pinteleiden, satulahuopien, koulusatulan ja häntäremmin ostoa. Häntäremmi tosiaan on nyt sitten ostoslistalla, jotta voisimme satulaa käyttää ilman, että se valuu liian eteen. Siniset pintelit saamme toivottavasti kaverilta, ettei kaupasta tarvitsisi hakea!Loput tavaroista taitaakin jäädä unelmaksi (ehkä ihan hyvä niin) koska budjetti ei ole järin suuri.
Ratsastulenkin jälkeen riisuimme ponin kamat ja otimme sen liinan päähän kentälle. Liinassa poni ei siis osaa vielä kulkea, joten jotakin epämääräistä ympyrää kentällä pyöreimme. Martta villiintyi jossakin vaiheessa kentällä kamalasti ja se hyppi ja poukkoili joka suuntaan. Etu- ja takapää olivat ihmeen kevyitä, onneksi Juulia ei enää ollut selässä! Myös lampaat tappelivat ja riehuivat tänään, mikäköhän syysvillitys nyt on liikkeellä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti