torstai 1. maaliskuuta 2012

Kävelyä

Ihanasti paistoi aurinko tänään ja oli heti jotenkin niin keväisen oloista näin maaliskuun ensimmäisenä päivänä. :-)
Maitzulla on ollut koko viikon pieni nuha, mutta tänään kun haimme poneja tarhasta, poni myös yski ja hengitystiet olivat selvästi hiukan tukossa. Soitettiinkin sitten ponien omistajalle ja hän kertoi, että Maitzu oli tosiaankin viimepäivinä alkanut yskimään ja sitä oli liikutettu nyt aika kevyesti. Päätettiinkin sitten ettei tänään ratsastettaisi, vaan mentiin vain taluttamaan poneja tielle. Ennen sitä kuitenkin päätettiin harjata ne oikein kunnolla! Riku-mörököllistäkin kuoriutui hieno poni kiiltävässä turkissaan - kunnes se päätti mennä piehtaroimaan lumihankeen ja sen jälkeen vielä karsinaan..
Kävelylenkin jälkeen Juulia vielä juoksutti Rikua pihassa, mikä ei taaskaan sujunut ongelmitta. Ponilla riitti virtaa niin paljon, että kiskoi itsensä irti Juulian otteesta ja karauttelikin sitten jonkun aikaa ympäri pihaa riemupukkeja säästelemättä. Tämän spurtin jälkeen Riku jaksoi jo hiukan paremmin keskittyä ympyrällä ravaamiseen ja ajoittain tuli ihan hyviäkin pätkiä.
Tänään ei yhtään kuvia tullut otettua, mutta tässä nyt vielä pari kuvaa viimeviikolta. :)

4 kommenttia:

  1. Voi, toivottavasti Pikku-Ukolla ei oo mitään vakavampaa... :(

    VastaaPoista
  2. Niinpä :( Luultavasti se on kuitenkin vain päässyt vilustumaan loimituksesta huolimatta, poni kun hikoilee tosi paljon aina ratsastettaessa.

    VastaaPoista
  3. Muistan kyllä :D Maitzu on aina talvisin pieni pörröinen nallekarhu ♥ :)

    VastaaPoista
  4. Niin tosiaan näkyy olevan..:D

    VastaaPoista