tiistai 13. maaliskuuta 2012

Tuulista


Hitsi vieköön kun olikin kylmä päivä tänään! Tuuli niin hirveästi, että päätettiin taas harjata ponit ensin pitkän kaavan mukaan, saaden samalla lisäaikaa värjötellä sisätiloissa. :D Maitzu on taas yskinyt aika paljon viime aikoina, samoin myös Riku jonkin verran, mitä se on tosin tehnyt jo pidemmän aikaa. Onneksi asia saatiin nyt ratkaistua, sillä yskimisen aiheutti huono heinä. Heti huomenna onneksi tulee lasti uutta heinää, jospa se olisi sitten parempaa ja ponit lopettaisivat köhimisen.
Tänään oli minun vuoroni ratsastaa Maitzulla. Kenttä oli nyt kuitenkin päässyt jäätymään kovaksi ja pirullisen jäiseksi luistinradaksi, joten eipä siinä muuta kuin käyntiä voinut mennä. Oikeastaan oli ihan mukavakin välillä keskittyä pelkästään käyntityöskentelyyn ja sain tänään esimerkiksi onnistumaan muutaman avo-pätkän tosi hyvin! Lisäksi tein vähän pysähdyksiä ja voltteja ja sen semmoista. Juuliakaan ei pystynyt kymmentä minuuttia kauempaa kentällä seisoskelemaan, vaan menikin sitten hakemaan Rikun tallista ja ratsasteli sillä niin pysyi itsekkin lämpimämpänä. Ja herran jestas kun Riku meni tänään hyvin, sehän kulki kuin vanha kouluponi-konkari!
Ihan tuntia ei tänään ratsastettu, kun alkoi paikat tosiaan hiukan hyytymään tuossa ilmassa ja eivät tainneet ponitkaan kauheasti nauttia kun karvat suorastaan  pölisivät tuulenpuuskien mukana. :D Lopuksi saatiin vielä kuulla, että ponien omistaja on mahdollisesti ostamassa trailerin loppuviikosta ja näin ollen päästäänkin sitten joskus ratsastamaan myös maneesille ja tunneilla käymään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti