tiistai 17. tammikuuta 2012

Testailua

Heipsan! Tänään käytiin vähän paremmin testailemassa Maitsua. Laitettiin poni pikaisesti kuntoon, sillä meillä ei ollut hirveästi aikaa. Karsinassa poni oli kokoajan hiukan rauhaton, eikä olisi millään jaksanut seisoa paikallaan, kun laitettiin sitä kuntoon. Huomattiin myös, että sen toiseen takajalkaan oli kohonnut patti. Soitettiinkin sitten samantien Sannille joka kertoi, että jalka oli oireillut aiemminkin, mutta lupautui kuitenkin ostamaan linimenttiä vielä samana päivänä, jotta turvotus saataisiin laskemaan.
Ratsastettiin tänään molemmat, ensin Juulia ja sitten minä. Juulia ratsasti ensin pellolla; ravaili hiukan molempiin suuntiin ja teki ympyröitä. Pelto oli kuitenkin hiukan harmillisen epätasainen, joten paikoitellen siellä oli hyvin huono ratsastaa. Kuitenkin toinen pellon sivu oli sen verran tasainen, että Juulia otti myös laukkaa. Maitsun laukkaan Juulia ihastuikin samantien, kuulemma se oli hyvin "keinuhevosmaista" ja helposti säädeltävää.

 Peltoralleilujen jälkeen oli minun vuoroni kiivetä ponin selkään. Alkujärkytys oli suuri, sillä Maitsu tuntui ihan hirmupieneltä! En mennyt enää pellolle, sillä oli tullut jo niin pimeää, ettei siellä olisi varmaan enää edes eteensä nähnyt. Ratsastelin sitten vähän aikaa kentällä, missä oli kyllä aika huono mennä, sillä vain yhdellä sivulla uskalsi ravata kun muuten oli niin epätasaista. Maitsun ravissa oli kyllä ihana istua, se ravasti jotenkin niin tasapainoisesti ja tahdikkaasti! :)
Tältä päivältä ei nyt ole kuvia, oli niin hämärää, ettei hyviä kuvia oikein enää saanut otettua. Loppuun kuitenkin kuva vielä tuommoisesta E.S.T: in satulahuovasta, millainen haluttaisiin koulumallisena Maitsulle. :-)

2 kommenttia: