sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Ratsasteluja

Kylläpäs onkin vierähtänyt pitkä aika viime postauksesta! Tässä on nyt jäänyt yksi viikko väliin, ettei käyty lainkaan, sillä itse olin kipeänä ja nyt viimepäivinä ei vain ole ollut aikaa kirjoitella. Mutta siis tällä viikolla käytiin keskiviikkona tallilla ja lisäksi Juulia kävi eilen ratsastamassa Maitzun. Kirjoitan tähän nyt pääasiassa keskiviikon ratsastuksesta ja myös kuvat ovat keskiviikolta.
Päätin ratsastaa kentällä, sillä siinä oli ratsastettu aikaisemminkin ja näytti siis melko tasaiselta. Enimmäkseen menin kuitenkin ihan käynti-työskentelyä; hiukan pohkeenväistöä kumpaankin suuntaan ja sitten ravissa keskihalkaisijalle, jossa otin pysähdyksen. Väistöt menivät ihan ok, välillä poni lähti vähän liikaa väistämään lapa edellä, mutta kuitenkin hyviäkin pätkiä tuli. Keskihalkaisijalla ravatessa etenkin oikeaan kierrokseen meni tosi hyvin ja poni tuntui paremmalta kuin koskaan tähän mennessä aiemmin!
Lopuksi otin vielä vähän laukkaa keskiympyrällä, mutta se ei kovin kehuttavasti mennyt. Jotenkin laukatessa jalkojeni pituus muodostuu hyvin haittaavaksi ongelmaksi ja ne työntyvät koko ajan liian eteen.
Eilen sitten tosiaan Juulia oli ollut ratsastamassa, oli myös mennyt kentällä ja tehnyt paljon ympyröitä ja samaa keskihalkaisija-tehtävää mitä itsekin tein keskiviikkona. Hyvin oli mennyt :).
Nyt on onneksi alkanut hiihtoloma, joten luultavasti tulee myös hiukan useammin postailtua! :-)
-Neea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti