perjantai 3. helmikuuta 2012

Pakkanen paukkuu

 Oli kyllä niin kylmä tänään, että päätettiin jättää raskaammat ratsastukset suosiolla toiseen kertaan ja lähdettiinkin sitten rauhalliselle maastoköpöttelylle. Mulle tuli tänään aiemmin kauhea hinku päästä ratsastamaan Rikulla ja ilmotinkin sitten Juulialle, että sä voit mennä Maitzulla, mä otan Rikun. :D Ja kyllä oli kerrassaan hyvä idea lähteä tallille, vaikka Juulia aluksi kovasti koittikin estellä kovien pakkasten vuoksi; niin ihanaa oli ratsastaa eikä edes tullut kylmä kun osasi pukeutua oikealla tavalla. Itselläni ei siis ollut pelkoakaan, että olisin jäätynyt, toisin kuin Juulialla joka valitti harva se hetki että joka paikka on jäässä.
Ponit olivat tänään ihan kiltisti, Maitzukin kulki nätisti kun Riku toimi johtoponina. Välillä tiellä oli sen verran jäistä, että kengätön Riku luisteli aika pahasti ja päätinkin sitten taluttaa yhden pahimman kohdan ohi, ettei molemmat lennettäisi kumoon. Se ei kuitenkaan ollut kovin mahtava idea, sillä Riku on oppinut sellaisen huonon tavan, että yrittää aina pukitella kun ratsastaja kipuaa selkään.. No, siinä Riku sitten jälleen heitti muutamat pukit, kun yritin nousta takaisin selkään ja lähti sen jälkeen kaahottamaan suoraan eteenpäin. Onneksi sain kuitenkin pidettyä ohjista kiinni ja juoksinkin siinä vähän matkaa Rikun perässä kunnes se pysähtyi eikä päässyt karkuun. Maitzu ei nimittäin välttämättä olisi kauheasti riemastunut jos Riku olisi lähtenyt kaahottamaan täyttä pukkilaukkaa kohti tallia..
Lopuksi mentiin vielä hetkeksi kentälle, jossa Juulia otti vielä hiukan ravia Maitzun kanssa. Juulian mielestä Maitzulla oli kiva ravata ilman satulaa ja poni tuntui hyvältä.
-Neea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti