tiistai 15. toukokuuta 2012

Aurinkoinen päivä

 
Tänään oli niin hieno ilma, että päätettiin lähteä maastoilemaan. Riku oli taas tapansa mukaan innoissaan päästessään maastoon. Maitzu hiukan aluksi näki mörköjä puskissa, muttei mitään kuitenkaan pieniä säpäsähtelyjä lukuunottamatta tehnyt. Ravailtiinkin pieniä pätkiä tien ollessa tasainen. Kun olimme kääntyneet takaisin päin, päätimme vielä mennä ravailemaan tien vieressä olevalle niitylle. Maitzu ravasi tosi rentona, oli kokoajan kuulolla ja päristeli tyytyväisenä. :) Rikukin kipitti parhaansa mukaan eikä keksinyt mitään konnankoukkuja.

Takaisin tallille tultaessa Riku pääsi talliin. Menin vielä Maitzun kanssa hetkeksi kentälle, ravailin ja otin vähän laukkaa. Annoin ponin kulkea aika pitkällä kaulalla. Lyhyen kentällä olon jälkeen molemmat ponit pääsivät vielä hetkeksi pihaan mutustelemaan ruohoa.

Riku lähtee mahdollisesti jo tällä viikolla viettämään kesälomaa laitumelle toisen hepan seuraksi, eikä vielä ole tietoa tuleeko se syksyllä takaisin vai jääkö se jonnekkin muualle viettämään eläkepäiviään. Kuitenkin käytiin tänään kokeilemassa yhtä heppaa, josko se olisi ollut hyvä seuralainen Maitzulle. Tämä kyseinen hevonen oli kyllä varsin mukava, mutta sillä on ratsastettu vasta noin vuoden ajan, joten se oli vielä aika raakile. Saa nyt nähdä sitten millaisen kaverin Maikki joskus tulevaisuudessa mahdollisesti saa. :-)


2 kommenttia: