tiistai 22. toukokuuta 2012

Koulukiemuroita

Neealla on taas pitänyt kiirettä koeviikon takia, joten hän ei päässyt tänään mukaan. Värväsin kuitenkin kaverini Hennan mukaan kuvamaan ja katsomaan menoamme.
En tehnyt tänään mitään kummallista, vähän pohkeenväistöä ja ympyröitä. Tavoitteena oli saada rento ja reipas poni ja ihan hyvin tavoitteeseen päästiin. Laitoin myös yhdessä vaiheessa raipan käsieni vällin, minkä tarkoitus oli estää sisäkättä liikkumasta liikaa ja kyllähän se aina sen hetken auttoi kunnes palasin taas vanhoihin tapoihini. No kai se siitä sitten joskus.

Laukassa poni oli super kiltti ja muutosta on entiseen kaahailuun valtavasti. Nykyään poni on ennemminkin laiska kuin reipas, mutta kyllä sen kaasunkin saa päälle jos pyytää.
Tunnin lopuksi otin vielä satulan pois ja ravasin parin kierrosta ilman satulaa. Täytyy varmaan joku kerta mennä koko tunti ilman satulaa silläkin uhalla, että voi pudota.

Lopuksi veimme ponit pihalle syömään ruohoa ja pikkuiselle kävelylenkille tielle.

-Juulia


4 kommenttia:

  1. Onpas siellä ihanan kesäisen näköstä ja noi suojat on kyllä niin kivat!!<3 terkuin nepa

    VastaaPoista
  2. Juu lämmintä oli ja suojat olivat ekan kerran käytössä! :)

    VastaaPoista
  3. Ihana blogi, aloin lukijaksi! (: Ulkoasu ihan paras, osaisinpa itsekin tehdä tuollaisia! :) Kiva jos kävisit blogissani www.munomatosisoma.blogspot.com ja jättäisit sinne puumerkkisi. Ja lukijaksikin tietty saa tykätessään liittyä :P

    VastaaPoista
  4. Kiitos paljon, käyn vilkaisemassa! :-)

    VastaaPoista