perjantai 23. marraskuuta 2012

Missä lumi?


On se kumma, kun aina on vain pimeää ja kuraista. Tänäänkin päästin koeviikon takia jo ennen 12 tallille, mutta valoa ei silti näkynyt missään. Motivaatiohan siinä alkaa menemään, kun aurinko ei koskaan paista.

Tallille saavuttuamme siivosimme ponien karsinat ja pyydystimme kuraiset ponit tarhasta. Totesin heti satulahuoneeseen mennessäni, ettei Maitzulla ainakaan ole ratsastettu sitten maanantain, koska satula oli aivan samassa asennossa kun silloin sen siihen jättäessäni. Henkisesti varauduin jo villiin poniin, mutta vapaapäivät eivät onneksi ponin käytöksessä näkyneet muuten kuin pienenä jäykkyytenä. Martilla oli ilmeisesti ratsastettu, mutta sen kenkä oli hieman vääntynyt. Ihan hyvin se siis oli jalassa kiinni. Neea ratsasti joka tapauksessa, sillä kenkä ei vaikuttanut mitenkään Martin liikkumiseen. Laukkaa hän ei kuitenkaan ottanut ihan vain varmuuden vuoksi.

Kumpikaan ei tehnyt mitään kovin kummoista. Kentällä oleva vesi/kuralätäkkö rajoitti vähän tekemisiä ja siksi kumpikin lähinnä pyöri kentän toisessa päässä. Itse yritin ratsastaa Maitzua aktiiviseksi, mutta rennoksi. Meillä meni taas ihan tasaisen hyvin; ei mitään superfiiliksiä, muttei huonojakaan. Neealla oli mitä ilmeisemmin jonkin sortin onglemia, sillä hän olisi hakunnut vaihtaa poneja hetkeksi. En suostunut, sillä Maitzu tuntui juuri niin hyvältä, ja hermoni harvoin riittävät Martti-jyrän kanssa tappelemiseen. Neea sai kärsiä ihan rauhassa :D. En tosiaan tarkemmin katsonut, mitä onglemia heillä oli ja unohdin tunnin jälkeen kysyä, siksi en oikein osaa tarkemmin selittää.

Pahoitteluni, että postaukset ovat aika tylsiä ja kuvien laatukaan ei päätä huimaa. Lupaamme parantaa tapamme heti kun lunta saapuu. On nimittäin vaikeaa saada hyviä kuvia, koska on niin pimeää. Postaustaukoakin on luvassa viikon verran, sillä meillä on koeviikko. Palaillaan asiaan (toivottavasti positiivisemmissa merkeissä) taas viikon päästä!

-Juulia




3 kommenttia: