perjantai 14. syyskuuta 2012

Torstain valmennus

Heippa! Vähän on ollut hiljaista täällä blogissa viimeaikoina, sillä koulu on vienyt paljon aikaa ja pikkuhiljaa alkaa koeviikkokin pukkaamaan päälle. Eilen meillä kuitenkin oli valmennus, joka menikin aika mukavasti. :)

Aloiteltiin ratsastamalla jälleen kerran keskiympyrällä. Meidän piti ottaa ulkokäteen jalustinhihnan pää, jotta ulko-ohjan tuki pysyisi vakaana. Tämä auttoikin huimasti ja oli jotenkin helpompi myödätä sisäohjalla. Alettiin sitten keventelemään, edelleen pitäen jalustinhihnasta kiinni. Martti alkoikin kulkemaan tosi kivasti, se ei painanut kädelle vaan kantoi hyvin itse itsensä. Juulialla taisi olla aluksi jotain ongelmia ja Marjaana taisi ainakin neuvoa ratsastamaan aluksi hieman pidemmällä ohjalla.

Samaa tehävää tehtiin myös toiseen suuntaan ja Martti meni koko ajan tosi hyvin. Vielä kun saisi vähän tasaisuutta tohon hommaan, sillä yleensä Martti menee pätkittäin todella hyvin, mutta sitten taas muutaman askeleen verran vähän huonommin. Ennen laukkoja mentiin vielä vähän aikaa avotaivutuksia, ja nekin sujuivat ihan hyvin ratsastajan ongelmia lukuunottamatta.

Laukat Martti nosti tänään hyvin, myös käynnistä. Juuliallakin meni hyvin laukoissa, ja muutenkin hän totesi, että tuli kyllä varmasti parhaimpia pätkiä ikinä.


Tänään ollaan menossa taas poneja ratsastamaan ja ajattelinkin, että voitaisiin tehdä jonkinnäköinen päivä tallilla-video jotta saataisiin vähän vaihtelua näihin perinteisiin postauksiin. On kyllä luvattu aikamoista kaatosadetta iltapäiväksi, joten saa nyt sitten nähdä mitä keksitään. Erikoispostauskin on vähän päässyt viivästymään, mutta eiköhän me sekin saada tässä lähiaikoina loppuun tehtyä. :)

Loppuun vielä kuvat Martin uusista pinteleistä ja huovasta.

-Neea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti