maanantai 30. huhtikuuta 2012

Katapultin syntymäpäivät


Riku täytti tänään 18 vuotta! Lahjaksi se sai herkkulautasen ja pusuja.


Harjasimme ponit taas pihalla ja onneksi, sillä karvanlähtö oli kiihtynyt entisestään. Perusteellisen harjauksen jälkeen laitoin Maitzulle kamat päälle ja talutin kentälle. Aluksi poni oli aika säpsy, mutta kun Neea meni viemään lampaat takaisin talliin, alkoi ponikin rauhoittua.
Neea haki kentälle parit puupölkyt ja heinäseipäät puomeiksi. Maikki ei ollut moksiskaan viritelmistä ja siirryinkin raviin. Aluksi poni meinasi kiertää puomilinjan, mutta ensimmäisen yrityksen jälkeen poni meni varsin mallikkaasti pienistä väliongelmista huolimatta. Ravilinjan jälkeen aloin tulemaan laukassa. Poni kiihdytti puomien välissä paljon, mutta muuten se totteli hienosti. Lopuksi Neea nosti viimeisin puomin n. 20cm pikkupystyksi ja tulin sitä molempiin suuntiin.
Neean pikkusisko tuli Maikin hyppyjen jälkeen Rikun kanssa kentälle ja meni kaikissa askellajeissa puomilinjaa. Riku pysähtyi pari kertaa täydestä laukasta ja ratsastaja mätkähti maahan. Tämän jälkeen minä kokeilein onneani ja koin saman kohtalon kaksi kertaa. Menin niin kauan kunnes Riku ylläpiti laukan eikä yrittänyt mitään tuhmuuksia. Taisi vanhuksenkin mieltä piristää pikku puomitreeni!

Katsomossa tapahtuu kummia..

2 kommenttia:

  1. Oo ihanan aurinkoisia ja kesäisiä kuvia! Ja Maitzukin näyttää olevan niin innoissaan. :)
    Ja onnea Rikulle täältäkin päin! :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitokset :) Maitzu tosiaan oli innoissaan päästessään pitkästä aikaa ylittelemään puomeja!

    VastaaPoista