tiistai 3. huhtikuuta 2012

Takatalven tuntua


Heippa! Nyt on venähtänyt pitkä aika viime postauksesta, minulla on ollut koulussa koeviikon takia kiireitä, joten eipä olla oikeastaan ehditty käymään poneja ratsastamassa. Juulia tosin käväisi viime perjantaina, mutta siitä kerrasta ei nyt ole kuvia. 
Tänään päätettiin aluksi mennä ottamaan poneista muutamia kuvia pellolle, mutta siellä oli ehkä hiukan liiankin aurinkoista, ettei kuvista kovin hyviä tullut mutta ihan kivoja kuitenkin. :) Kuvausten jälkeen laitettiin poneille varusteet ja lähdettiin kentälle. Henna tuli tänään mukaan pitämään meille "tuntia" ja kuvia ottamaan - kiitokset siitä hänelle! Itse en ole nyt pariin viikkoon ratsastanut lainkaan ja sen kyllä huomasi. Mikään ei oikein tuntunut sujuvan ja taidot olivat ihan ruosteessa.. :D
Juulia ratsasti tänäänkin ilman satulaa ja minä menin Hennan käskystä ilman jalustimia. Aluksi tehtiin pysähdyksiä keskihalkaisijalle käynnistä, ja sitten ravista. Tämän jälkeen tehtiin avoa pitkille sivuille ja keskihalkaisijalle ravipysähdys. Riku meni tänään tosi kivan näköisesti ja pisti kyllä kaikkensa peliin. Pari kertaa Juulia kerkesi kuitenkin tunnin aikana tippua, kun Riku hiukan villiintyi ravipätkistä. Kun avot sujuivat ihan hyvin käynnissä, otettiin vielä keskihalkaisijalla avoa ravissa. Lopuksi sujui ihan hyvin ja sitten ravattiin vielä ympyrällä ja koitettiin saada ponit hiukan taipumaan paremmin. Laukata ei tänään voinut, sillä kentän pohja oli todella kova - kiitos viimepäivinä palanneen pakkasen - ja myös epätasainen. Kentällä ratsastelujen jälkeen mentiin vielä tielle kävelemään lyhyt lenkki ja sitten ponit takaisin talliin.
-Neea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti