perjantai 20. huhtikuuta 2012

Kevyttä ratsastelua



Miten aina niinä päivinä kun menemme poneilla ratsastamaan sataa nykyään joko räntää tai vähintäänkin vettä? Niin satoi myös tänään.
Maitzu on yskinyt taas viimeaikoina jonkin verran, ja tänään se köhi aika paljon kun laiteltiin sitä kuntoon tallissa. Menin kuitenkin ratsastamaan, sillä Maitzu ei koskaan yski ratsastettaessa, ainoastaan sitä ennen ja sen jälkeen. Tultiinkin ponin omistajan kanssa siihen tulokseen, että eläinlääkärin olisi parasta tulla tarkastamaan tilanne. Toivottavasti asiaan saataisiin nyt selvyys, eikä kyseessä olisi mitään vakavaa.

Ratsastelin tänään sitten aika kevyesti, pääasiassa vain käynnissä, mutta myös pikkuisen ravissa. Henna oli mukana, sillä hänen oli tarkoitus pitää minulle kunnon koulutunti mutta se sai nyt jäädä odottamaan toiseen kertaan. Ratsastelin vaan ihan jotain perusjuttuja; ympyröitä, taivutteluja ja takaosan väistöjä yms. ja menin hetken myös ilman jalustimia. Poni kulki ajoittain kivasti, mutta välillä meni sitten hiukan huonommin. Olen kuitenkin tyytyväinen poniin, joka ahkerasti yrittää, vaikka ratsastaja välillä häseltäisikin jotain omaansa selässä. :-)

Huomenna suuntaammekin sitten Tampereen hevosmessuille ja katsotaan, josko sieltä jotain mukaankin sattuisi tarttumaan. Olisi ainakin kiva löytää uudet kivan väriset pintelit Maitzulle!

-Neea


2 kommenttia:

  1. Oih miten kiva blogi <3 Liityin lukijaksi ;D

    Tuossa on oma blogini, jos jaksaisitte käydä kurkkaamassa?
    www.tolttiajapukkilaukkaa.blogspot.com

    VastaaPoista