keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Pellolla kuvailua ja muuta mukavaa

Ja postausta pukkaa! No, tänään ei ollut kuitenkaan ihan tavanomaista ohjelmaa luvassa, sillä Neean pikkusisko Noora pääsi sunnuntaina ripiltä ja hän halusi ottaa Martin kanssa yhteiskuvia. Nämä eivät siis olleet kuitenkaan mitkään viralliset kuvat, joten ilman paineita sai kuvia näpsiä. Päätimme myös Neean kanssa laittaa jotain siistimpää päälle ja mennä ottamaan yhteiskuvat Maitzun ja Martin kanssa.


Alku ei sujunutkaan ihan kuin elokuvissa, sillä ennen kuin saimme edes hevoset vietyä talliin asti puunattaviksi, karauttaa Martti karkuteille pellolle. Siinä sitä sitten jonkin aikaa sai jahdata, mutta onneksi lopulta saimme vietyä sen talliin.

Kuvauksista ei sen enempää ole sanottavaa, mitä nyt vähän voisi valittaa paarmoista jotka häiritsivät hevosia. Ai niin ja tavallisestihan meillä ei ole tapana ratsastaa ilman kypärää, mutta kuvausten takia se oli parempi vaihtoehto tällä kertaa :).


Kuvaus-session jälkeen vaihdoimme vaatteet ja menimme ponien kanssa kentälle. Minä menin taas Maitzulla ja Neea Martilla. Ohjelmassa olikin sitten ilmansatulaa ratsastelua. Maitzu oli alusta alkaen hyvä ratsastaa, mitään ongelmia ei oikeastaan ollut. Marttikin tuntui kulkevan myös hyvin ja ainakin Neea aina välillä karjui että kattookaa nyt tätä, kun menee niin hienosti! Laukassa kuitenkin ilmaantui taas sama ongelma kuin aiemminkin, paitsi että tällä kertaa Martti ei meinannut nostaa laukkaa sitten millään. Toki osasyynä oli se, että onhan siltä paljon vaikeampi pyytää laukkaa, kun ei ole satulaakaan. Lopulta kumpaakin suuntaan nousi laukat, taisi tosin mennä ristilaukkaa, mutta Neea päätti lopettaa kuitenkin siihen. Tärkeintähän oli, että laukka ylipäätänsä nousi. Ensikerralla minun sitten kai pitäisi herra jyrällä mennä, katsoo nyt mitä siitä sitten seuraa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti