perjantai 20. heinäkuuta 2012

Puskajussit



Kentän aidan rakennustyöt ovat vihdoin alkaneet! Senpä takia suuntasimmekin maastoon. Mitään pitkiä maastopolkuja emme ole valitettavasti löytäneet, mutta onneksi tämänpäiväisellä reitillä pääsi myös ravaamaan. Takaisinpäin tullessamme menimme myös niitylle, jossa Snoukun ja Maitzun kanssakin kävimme joskus. Ajattelimme laukata niityllä, mutta Martti tuumi, että hän on saanut tarpeekseen ötököistä. Ja niinhän se pinkaisikin niityltä kotia kohti Maitzu perässään. Onneksi Neea sai sen kuitenkin melko nopeasti pysätettyä, ja Maitzukin rauhoittui heti kun Martti suvaitsi pysähtyä. Tämän episodin jälkeen suuntasimme kuitenkin suosiolla kotiin. Onneksi Martille ollaan kuitenkin hankimassa vahvempia kuolaimia, ei nimittiäin ole kovin kiva, jos hevonen ei pysy käsissä. :)

Menimme vielä hetkeksi kentälle vääntämään. Kentän pohja oli juuri lanattu, joten laukkaakin oli paljon parempi mennä. Marttikin nosti kumpaakin suuntaan ihan oikean laukan jo ensimmäisellä nostolla. Ilmeisesti ymypyrälle laukkaaminen on sille vaikeaa ja tietysti raskas pohjakin vaikuttaa asiaan.

Ratsastuksen jälkeen päästimme ponit vapaaksi (ne ei eivät lähde kotipihaa pidemmälle). Yritin sitten kameran kanssa heilua perässä, kun ponit laukkasivat pellolle. Eipä siitä mitään hyvää seurannut, sillä putosin ojaan. Onneksi apu oli lähellä ja pääsin ojasta pois. Harmi vain, että Martin mojova pukki jäi sitten tämän takia kuvaamatta.

-Juulia



2 kommenttia: