sunnuntai 26. elokuuta 2012

Aurinkoiset ratsastukset aamutuimaan

Juulian sisko tuli eilen meidän kanssa tallille, ja hän ratsastikin vähän Martilla. Martti kulkikin alusta lähtien aika kivan lyhyenä ja muutenkin näytti toimivan mukavasti. Marianne päättikkin sitten kokeilla myös hiukan Maitzua. Vaikka hän ratsasti ehkä vain alle kymmenen minuuttia, sai hän Maitzun kulkemaan todella kivan näköisesti.

Itse ratsastin sitten vielä Mariannen jälkeen Martilla, ja voi vitsit miten helppo sitä oli ratsastaa! Martti oli niin kevyt edestä, se kantoi itse itsensä eikä painanut yhtään kädelle. Näin ollen pystyin itsekkin pitämään kevyen käden. Ei ole kyllä ikinä tuntunut meno noin helpolta Martin kanssa. Tähän täytyy nyt yrittää pyrkiä, että saisin itsekin ratsastettua sen noin kevyeksi edestä. Harmi vain, ettei minusta ja Martista ollut kuin pari kuvaa, niin hienosti ponski puksutteli!

Juuliallakin sujui aika kivasti Maitzun kanssa, hän sai lopuksi Maitzun kulkemaan tosi kivassa muodossa lävistäjillä pyydettäessä ravia eteen. Yleensä kun Maitzu näissä vain nostaa pään ylös ja antaa palaa.

Oli kyllä tosi kiva, kun joku vähän osaavampi kävi poneja ratsastamassa. Sai vähän itsekkin nähdä, että miltä menon pitäisi näyttää ja mihin täytyy pyrkiä. :)

-Neea


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti