keskiviikko 8. elokuuta 2012

Onnistumisen riemua


Kokeilin tänään ratsastaa Martilla baucher-kuolaimella ja kannuksilla. Alusta alkaen Martti tuntui hyvältä, eteenpäin pyrkimys oli hyvä ja lisäksi se oli melko hyvin kuulolla. Keventelin jonkin aikaa molempiin suuntiin voltteja ja ympyröitä tehden. Nostin myös laukan ja yllätyksekseni nostossa ei ollut mitään ongelmaa! Martti nosti oikein kiltisti oikean laukan pienen riemupukin kera ja laukka pyöri hyvin eikä ollut sellaista räpeltämistä kuten yleensä.

Tein tänään myös tehtävää, jossa toisella pitkällä sivulla menin avoa ja toisella pohkeenväistöä. Nekin sujuivat hyvin kunhan vain itse muistin ratsastaa ja vaatia Marttia tekemään asiat kunnolla. Kokeilin tänään pohkeenväistöä ravissa ensimmäistä kertaa ja ei vitsit kun olin tyytyväinen poniin! Ei se ehkä kovin kauniilta näyttänyt, mutta ainakin tunsin selkään kuinka se oikein otti kunnon ristiaskeleita.

Lopuksi otin vielä muutamat pohkeenväistöt molempiin suuntiin ravissa, jonka jälkeen nostin heti laukan. Martti nosti jokaisella kerralla heti oikean laukan, ainostaan kerran tuli väärä, mutta sekin oli vain oman huolimattomuuteni syytä. Laukkojen jälkeen otin kevyttä ravia ja siinä Martti ravailikin erittäin rennosi venytellen kaulaansa eteen alas.

Kannuksista oli selvästi Martin kanssa paljon apua, sillä niillä pystyi mukavasti tehostamaan pohjeapuja mikäli ne eivät meinanneet mennä läpi. Tämän ratsastuskerran jälkeen tuli kyllä semmoinen olo, että voisin mielihyvin lähteä Martin kanssa kouluvalmennukseen, mutta harmiksemme meidän pahoin pelkäämämme asia osoittautui tänään todelliseksi, kun saimme tietää Martin olevan ei niin mukava lastattava..

Juulia oli tänään Maitzun kanssa estevalmennuksessa joka ei tällä kertaa mennyt ihan niin nappiin, mutta siitä on tulossa sitten huomenna postausta videon kera. :-)

-Neea



4 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja hieno tuo Martin huopa! Minkä merkkinen se on? :) odotan innolla sitä valmennuspostausta! Mutta eihän siitä edellisestä valmennuksesta ole tullut vielä videota vaikka piti tulla? Olisi ollut kiva nähdä videota siitäkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Huopa on Jacson-merkkinen. Tosiaan edellisen valmennuksen vidokoosteen tekeminen hieman jäi, mutta eiköhän me voitaisi sekin huomenna väsätä. :)

      Poista
  2. Ihana huopa Martilla ja tuo letti myös :)

    VastaaPoista